Gebruikte Bavaria te koop

Bavaria 32 Cruiser 2012
VERKOCHT

Bavaria te koop (verkocht)

Bavaria 41 Cruiser 2016
VERKOCHT

Bavaria 41 te koop

Bavaria 36 Cruiser 2014
VERKOCHT

Bavaria 36 te koop (verkocht)

Gebruikte Bavaria zeiljachten in perfecte staat te koop

Niet alleen tijdens de winterstalling maar na elke verhuur worden onze zeiljachten grondig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Een perfecte staat van onderhoud heeft Zeilbotenverhuur WINDKRACHT5 hoog in het vaandel.

In een perfecte staat van onderhoud biedt Zeilbotenverhuur WINDKRACHT5 haar gebruikte Bavaria zeiljachten te koop aan.

Als jachtverhuurder is het voor ons meest handig de jachten na het vaarseizoen/verhuurseizoen te verkopen. Al in de wintermaanden komen de boekingen binnen voor het komende vaarseizoen. Vaak kunnen we bij verkoop verhuur overzetten op een ander jacht maar hoe verder het seizoen vordert hoe lastiger.
Bel voor een afspraak 06 441 881 96 en kom vrijblijvend een kijkje nemen in Enkhuizen.

Overweegt u de aanschaf van een gebruikt zeiljacht tijdens het vaarseizoen dan kunt u het jacht natuurlijk eerst een paar dagen huren. Mocht u tot koop willen overgaan dan wordt de huurprijs vanzelfsprekend op de koopsom in mindering gebracht.

Waarom BAVARIA zeiljachten kopen?

Wij verhuren en verkopen uitsluitend Bavaria zeiljachten omdat Bavaria zeer degelijke jachten bouwt met goede zeileigenschappen en daar staan wij volledig achter.
Bovendien kunnen wij bij Bavaria Giebelstadt alle benodigde originele onderdelen bestellen.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij als jachtverhuurder de Bavaria’s regelmatig met andere merken vergeleken. Telkens komen we echter toch weer uit op het merk BAVARIA.

Bavaria heeft in de loop der tijd een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, die wij van zeer dichtbij hebben meegemaakt. U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise!

Bavaria 41 te koop

Windkracht 5 B.V. investeert jaarlijk middels haar Buy and Charter concept in nieuwe modellen Bavaria zeiljachten.