Camper Huren Windkracht5

SPIKSPLINTERNIEUWE CAMPER HUREN

FORD LMC INNOVAN 590

WINDKRACHT5 verhuurt nu ook campers, geniet met deze comfortabele nieuwe buscamper uit 2024.
De buscamper is luxe uitgerust met ondermeer een grote Thüle casette-luifel, zonnepaneel, cruisecontrol, airco op de motor en achteruitrijcamera.

Deze prachtige nieuwe buscamper heeft alles om er een geweldige beleving van te maken!
‘Heerlijk breed om in te slapen, aangenaam smal op de weg en verrassend hoog om in te leven’.

Uw camperreis kunt u prima combineren met een zeilvakantie aan het IJsselmeer. Uw auto staat dan veilig in de haven geparkeerd en in de haven staan professionele wasmachines en drogers, uw eventuele was is zo weer schoon en klaar voor vertrek!

Genoemde prijs is exclusief
€  50,- administratiekosten
€ 125,- schoonmaakkosten

Duitse fabrikant LMC

De Erwin Hymer Groep, waar LMC onderdeel van uitmaakt realiseert vakantiedromen voor de gelukkigste momenten van het jaar! Met de Innovan-buscampers richt de camper- en caravanbouwer uit het Duitse Sassenberg zich naar eigen zeggen op moderne en flexibele camperaars.

Geniet van uw vrijheid want met het zonnepaneel, 100 liter water-, 60 liter vuilwatertank en 2 gasflessen kunt u wel even vooruit en volledig OFF GRID.

Windkracht5 Buscamper huren

Rijden als een koning!

Deze compacte kampeerauto gedraagt zich heel soepel en handzaam op de weg, hij is namelijk niet langer dan 6 meter en echt niet veel breder dan een middenklasse personenauto. Uitgerust met een krachtige 170 pk dieselmotor (Euro6), aangestuurd door een zestraps automaat, rijden we in onze cabine hoog boven de weg vorstelijk rond.

Door kleine dorpen en stadjes, over smalle wegen en dijken, een brede tegenligger of keren in smalle straatjes . . . het is allemaal geen probleem.
Zelfs parkeren midden in een stadje op een bescheiden plek lukt bijna altijd. De parkeersensoren voor en achter, de achteruitrijcamera en de achterramen helpen mee.

Nog meer hulpmiddelen maken het de bestuurder gemakkelijker. De stevige, verstelbare piloot-stoelen met armleuningen, brede buitenspiegels, cruisecontrol, elektrische ramen, airco, krachtige Bi-Xenon-koplampen en led-verlichting voor zichtbaarheid overdag.

Aan de buitenkant ziet deze Innovan er sportief uit. De één robuust antraciet metalic en de andere lichtgrijs van kleur met een strakke, donkergrijze striping en rode accenten. De 16 inch aluminium velgen maken het plaatje helemaal af.

Het interieur oogt fris en modern met witte, lichtgrijze en eiken tinten. De gebruikte materialen zijn degelijk. De led-verlichting met verplaatsbare richtspotjes in een rail zijn fijn om goed te kunnen lezen of een spelletje te doen. Voor alle elektrische en digitale apparatuur zijn er op verschillende plekken stopcontacten en usb-poorten.

Camper huren Windkracht 5 FORD D
Buscamper Ford Antraciet Windkracht5
Camper huren Windkracht 5 FORD L

Leven als een vorst!

De camper heeft 4 zitplaatsen met gordel. De comfortabele voorstoelen kunnen worden gedraaid en de tafel kan worden vergroot. De bank is overigens uitgerust met een isofix-systeem om kinderstoeltjes te bevestigen.
Tijdens koelere dagen zorgt de ringverwarming voor een behaaglijke temperatuur.

Kortom een geweldig comfortabele camper.

Interieur Buscamper Windkracht5
Zithoek Camper Windkracht5

en Slapen als een prins!

Achterin het dwarsbed heeft u een fijne slaapplek (1.48 x 2.00 m) met een ergonomische lattenbodem en stevige traagschuim-matrassen.

Het in- en uit bed klimmen via de steile plank vergt enige lenigheid maar als je eenmaal ligt dan kan je de benen helemaal strekken zonder klem te liggen in deze mini-hotelkamer op wielen.

Buscamper Ford dwarsbed WK5

Alles aan boord voor een geweldige camperreis

Het aanrecht bestaat uit drie delen, die trapsgewijs lager en smaller worden. De keuken heeft een fijne koelkast van 70 liter met vriesvak, 2 pits gasfornuis en spoelbak met warm- en koud water.

Om alle voorraad op te bergen zitten op elke denkbare plek kastjes, vakjes en luikjes. De kastdeurtjes hebben een handig softclose systeem: even drukken om te openen en sluiten. Tijdens het rijden blijven ze keurig dicht.

De hoogte van maar liefst 2.08 m geeft een aangenaam gevoel van ruimte. Je kunt fijn rechtop staan en lopen, ook bij het in- en uitstappen, tijdens het koken of tandenpoetsen

Ford Innovan 590 keuken Windkracht5
Pantry Buscamper Windkracht5
Buscamper Ford koelkast WK5
toiletruimte buscamper Windkracht5

De natte cel heeft een toilet, welke handig kan worden weggedraaid.
Verder is er een wasbak en een douche, die u ook buiten kunt gebruiken.

Bagageruim onder dwarsbed buscamper WK5

Achterin de camper onder het bed vindt u een ruime garage.
Links is er plaats voor de gasflessen en rechts zit de watertank.

Garage buscamper Windkracht5

De lattenbodem bestaat uit delen welke desgewenst omhoog gezet of gestapeld  kunnen worden waardoor er in het midden een geweldige opslagruimte ontstaat.

Hordeur camperbus windkracht5
plise-gordijn Windkracht5 camper

Camper Huren Windkracht5

Wij zijn super zuinig op onze buscamper en verwachten dat ook van u. Behandel onze bus alsof het uw eigendom is en geniet van alle mogelijkheden.
Zorgvuldig en voorzichtig omgaan met de camper en al zijn voorzieningen (verduisteringsgordijnen, horren enz.) zodat ook de volgende gasten weer met plezier hun reis kunnen beginnen.
Wij wensen u graag een fijne ervaring en een goede en veilige reis toe met onze camper!
U kunt de camper ophalen in Hoorn of Enkhuizen.

EINDREINIGING
Voor eindreiniging wordt bij de boeking € 125,- berekend
Uiteraard levert u de bus wel weer netjes, leeg en schadevrij bij ons in:
– buitenkant maken wij zelf schoon
– diesel-, AdBlue- en watertank vol
– toilet- en vuilwatertank leeg (extra kosten ledigen toiletcasette € 50,- en/of afvaltank € 50,-)
– Bij latere inlevering brengen wij € 50,00 per uur in rekening (vertrek tijdig en houd a.u.b. rekening met eventuele files).

HUISREGELS
– Roken, frituren of bbq-en in de bus is verboden
– Huisdieren in overleg (na goedkeuring)
– Geen wintersport of festivals
– Geen off-road rijden
– Het is ten strengste verboden om illegalen en of illegale producten te vervoeren
– Maximaal toegelaten gewicht niet overschrijden (Gewicht: 2.865 kg massa rijklaar)
(Zijn de huisregels overschreden dan houden wij nader te bepalen kosten van de borg in)

EISEN BESTUURDER
De bestuurder dient minimaal 27 jaar en minstens 3 jaar in het bezit van rijbewijs B te zijn en mag de laatste 5 jaar geen rijverbod hebben gehad.

SCHADE
Bij schade moet de huurder onmiddellijk de verhuurder verwittigen. Dus gebeurt er onderweg iets dan meldt u dat direct even per telefoon.
Mochten er onderdelen besteld moeten worden dan kunnen wij dat direct in gang zetten.
Alle schade, behalve onvrijwillige technische problemen, valt ten laste van de huurder.
Probeer geen eigen reparaties te ondernemen.
Verkeersboetes, tol en kapotte banden zijn ten laste van en onder de legale verantwoordelijkheid van de huurder.

De bus is goed verzekerd bij Spitz, ook voor pechhulp in het buitenland. Verder is de bus uitgerust met Bearlock (tegen diefstal).

electra Windkracht5 Buscamper
Koplamp Xenon Led Buscamper Windkracht5